Tuesday, May 26, 2009

creepz.

i gennem længere tid, har jeg haft hang til sko med platform. min lyst blev midlertidigt dæmpet, efter jeg købte et par af svenske monkis plateau sneakers, (som i øvrigt gik i stykker allerede en uge efter! øv!), men jeg kan nu se, at det bare ikke er godt nok til mig. og ligeså langsomt er behovet, jeg aldrig troede, skulle komme, sneget ind på mig ... behovet for et par CREEPERS á la dem fra 90erne, som enhver ægte goth/punk/emo har mindst et par stående af.
og ja, jeg ved godt, at de på alle måder er helt forkerte, og de egentlig er af den slags, jeg har haft mange aversioner imod, men der er et eller andet, der siger "...måske? ja? ja!" til mig ved dem. eller også er det bare fordi, jeg er en håbløs copycat som har set dem på mange andre seje piger. som f.eks. på MARIA, da hun stod model hos GARDE-ROBE. eller på runwayen så langt tilbage som AW 07 hos NATHAN JENDEN. eller på THE FOXY MAN. eller alle mulige andre steder. på en eller anden måde, har jeg i hvertfald fået overbevist mig selv om, at de er en pisse god idé. og der er i hvertfald mange forskellige at vælge i mellem inde på ebay. jeg er fristet, men PUHA hvor kan jeg da også godt bare have tage helt fejl! er det en af de ting, man bare skal lade blive i 90erne? hvad synes I? yes/no?


(foto: thefoxyman)


(foto: style.com)


(foto: shopGARDE-ROBE)

4 comments:

 1. Jeg har også overvejet det.. og altså, hvis man nu bare finde et par billigt på ebay, så er det jo sådan lidt ok, hvis man ikke rigtig bruger dem.. eller det er det i hvertfald i min bog..

  ReplyDelete
 2. Går også og overvejer dem. Men ved ikke helt om man skal være en langbenet model(hvilket jeg ikke erxD) før det virker?

  ReplyDelete
 3. ej, fuck lange ben! jeg har lige nu bestemt mig for, at det sagtens kan gøres: YES WE CAN

  ReplyDelete
 4. Hey Mille. Tak for den søde kommentar!! Jeg tror creepers vil se så fine ud på dig!! Tror vrkelig de ville klæde dig godt! Det er noget pjat at lave piger ikke kan gå i creepers, selvfølgelig kan de det!! Det vil sku da se vildt nice ud, i forhold til piger der er 175/180 cm. som så blir 5-6 cm. højere!!
  Trofølger af din blog!! Fantastisk.
  KYS

  ReplyDelete