Thursday, December 24, 2009

priceless.

FELIZ NAVIDAD!
jeg er i den dominikanske republik for at holde jul med familien. i går var jeg på stranden ved min onkels sommerhus og fik nøjer på over de her krabber... de løber HERRE hurtigt og kommer op af små huller i stranden, super klamt men også lidt sødt!!

jeg har ikke nogen billeder på den computer jeg sidder på nu, udover det her meget flotte et, jeg tog hos frisøren ........ jeg spurgte, da hun var færdig med at tortere mit hår med en skærebrænder af en føntørrer, ¿cuánto cuesta?, hvortil min frisørdame blot svarede "eso es inestimable!" (THIS IS PRICELESS!). døm selv! hvem vidste jeg havde så langt hår... på billedet er det blevet klippet i den ene side, tjek hvor langt det er under hånden!!
3 comments:

 1. Vildt! Er det bare føntørret glat? Tænk at lidt nyt hår kan ændre så meget i ens udseende... skal du holde nytår på smukke strande?
  /Chris

  ReplyDelete
 2. ja! det er lidt vildt. det holder stadig to dage efter nu, men jeg har det også i en tubi om natten. ok ved ik hvordan det staves, men man siger tubi. en hår-turban, optur! ved ikke helt hvor vi holder nytår, men skal på stranden i dag. yay!

  ReplyDelete
 3. De krabber er for overutroligt hurtige! Hvis man lykkeds i at fange sådan en, tror jeg at den søde smag af utrolig fangst er bedre end krabben i sig selv

  ReplyDelete