Wednesday, November 4, 2009

november.
efter at have tilbragt lidt for lang tid med at lære at SMIZE sammen med TYRA, har jeg bestemt mig for, at jeg i november måned, vil satse på lidt mere kvalitetsbevidst fjernsyn. ikke at AMERICA'S NEXT TOP MODEL er dårligt men... ja altså, det er ikke ligefrem det mest intellektuelt stimulerende at bruge al sin fritid på. ind til videre har jeg brugt mine sygedage på de her film:og nu vil jeg se the virgin suicides... altså lige efter, jeg har afsluttet det her afsnit af GOSSIP GIRL. damn!!7 comments:

 1. hæhæ....vi ses vist de samme ting. have mega lol på over SMIZE-afsnittet. gad vide hvornår der kommer nye afsnit op inde på surf the channel....hmm.

  ReplyDelete
 2. Jamen det er jo mine ynglingsfilm. Haha, Next top model er jo så wack!! Har set det.. alt for mange gange! Tyra er så underlig og hun skræmmer mig helt vildt. Håber du er blevet rask!

  ReplyDelete
 3. smizzzeeee! jeg tror der kommer nyt afsnit hver mandag, sofie! ellers prøv youtube, har fundet god kanal med alle afsnit i HD! eller hvad de nu kalder det.... man burde se mange flere film,der er så mange gode! jeg holder filmaften! en eller anden dag.

  ReplyDelete
 4. ANTM, Rachel Zoe project, The City Øhh gud jeg ser også alt for meget crap på nettet - men det er nu så hyggeligt. Vil måske tage dit tip og se nogle gode film i stedet og få hjernecellerne igang..

  Sidsel - modeogmyter.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. hej! Vil du ikke skrive navnene på de film der er billeder af? bortset fra Lolita filmen selvfølgelig ;)

  ReplyDelete
 6. @Sidsel:::..: skide go ide! vejret er lige til film disse dage.

  @CC::.:::: jo selvfølgelig da, det er lost in translation og city of god der er billeder fra. find dem i TP til en 50'er eller sådan noget, de er det (og mere til!) værd :)

  ReplyDelete
 7. åh, lost in translation er en af mine yndlings film og en rigtig god film at se på en sygedag :)

  ReplyDelete