Friday, January 29, 2010

polkapolka






yayoi kusama kan også godt li prikker!

endelig:

Thursday, January 28, 2010

now i know how joan of arc felt...


as the flames rose to her roman nose and her walkman started to melt...
(foto: Jean Paul Gaultier Haute Couture '10 via style.com)





bomben:




where the wild things are


i går var jeg til en ualmindeligt kedelig forelæsning. ét husker jeg dog, da vores forelæser midt i sin snak om natur//kultur i forhold til hvordan man placerer sten i landskabet, begyndte at snakke om barndom og kreativitet. om alle de vilde følelser, man som barn oplever, men ikke ved hvordan, man skal forholde sig til, at det er dem, der senere i livet bliver til det, som er grundlag for al kreativitet... især i forhold til landskabsarkitektur, da man som ungt individ føler sig som en del af verden, før naturen bliver til noget, der står i modsætning til kulturen. om hvordan man kan gå i ét med sin situation, skoven, rummet, alt. jeg ved ikke helt, om han har ret, men det føltes bare helt rigtigt.

derfor glæder jeg mig helt vildt til, jeg i aften skal hjem og se 'where the wild things are', som handler om ---netop det. jeg håber, den bliver ligeså fantastisk, som alle går og siger, den er.

Wednesday, January 27, 2010

nyt år


...og nye projekter. vi vil gerne fylde hele opslagstavlen ud, og når vi ikke har mere plads, skal det blive til en lille bog. <3-lig hilsen nørderne fra 11'eren!

Thursday, January 14, 2010

vi græder for dem




jeg er så taknemlig for, det ikke var min families del af øen der blev ramt af det store jordskælv. når det er sagt, er jeg stadig hamrende ked af det over alle de stakkels haitianere, de er altid så uheldige! det er godt at se, dominikanerne overkomme deres haiti-had og hjælpe naboerne. jeg kan ikke opfordre folk nok til at støtte organisationerne, der hjælper, læse mere om hvordan HER.
da jeg var i republikken, var der også jordskælv, men ikke af samme kaliber... bilalarmerne gik i gang og hundene gøede lidt, men ellers lagde jeg slet ikke mærke til det. det kunne jo ligeså godt have været mig og min familie, det gik ud over... og det er fandeme helt uhyggeligt at tænke på!

Saturday, January 2, 2010

...og igen





mere big bang. nu fra setareh mohtarez via luxirare. tror lidt, det må have været sådan her, farverne så ud, da universet blev til.


og før var det peter pilotti, ups det glemte jeg...






The Big Bang is the cosmological model of the initial conditions and subsequent development of the Universe that is supported by the most comprehensive and accurate explanations from current scientific evidence and observation.[1][2] As used by cosmologists, the term Big Bang generally refers to the idea that the Universe has expanded from a primordial hot and dense initial condition at some finite time in the past (best available measurements in 2009 suggest that the initial conditions occurred around 13.3 to 13.9 billion years ago[3][4]), and continues to expand to this day.