Wednesday, October 28, 2009

love is too weak a word for what i feel... i lurve you, you know i loave you, i loff you, two F's, yes i have to invent



min nye yndlings substitut for tankeløse (mode)blogs må være LURVE magazine's hjemmeside, hvor de deler deres noter om kunst, inspiration og tanker. jeg ælsker (ja med æ) det, selvom jeg ikke engang har læst bladet endnu. læs med HER.

Monday, October 26, 2009

en opfordring.






for leden dag fik jeg i frikvarteret en opfordring af jens til at "få mig en hobby, ja, begynd sgu'da til LINDY HOP" eller "et eller andet" fordi thea&jeg åbenbart fulgte lidt for interesseret med i DAGENS MAND, haha! udemærket, hvis man var lille og fiks, men jeg tror jeg holder mig til de lidt fredeligere sysler... jeg tror slet ikke, jeg har motorik til sådan noget! men jeg vil da lade opfordringen gå videre til alle jer mamas som - ligesom mig - måske ser lidt for meget topmodel engang i mellem


Saturday, October 24, 2009

gamle dage.

en hel weekend med familien, gamle venner, barolo og fotoalbum. smukt. lad os lige se, hvad det hele handler om...









flot flot flot. man burde tage mange flere analog billeder... især nu hvor mit kamera er blevet stjålet. øv!

Saturday, October 10, 2009

babooshka.





jeg er ikke den største fan af CHRISTOPHE DECARNIN, men jeg blev lidt varm om hjertet, da jeg kom i tanke om, hvad, eller mere specifikt, hvem, som det var, hans nye kollektion mindede mig om. for ja, der er tydelig vis en hel masse XENIA referencer, men det var egentlig KATE BUSH i videoen til BABOOSKHA, jeg havde i tankerne. fierce!