Friday, August 28, 2009

intro.



i morgen skal jeg til afslutningsmiddag for intro-ugen på skolen. på mandag begynder studieafdelings foredragene. her bliver nok lidt ekstra stille på bloggen det næste stykke tid.

Wednesday, August 19, 2009






via. BOOOOOOOM


MICHAEL CROWER og LENKA CLAYTON skriver på deres blog MYSTERIOUS LETTERS breve til folk, de ikke kender. på den måde var der som eksempel en hel landsby i Irland hvor alle indbyggerne modtog et eller andet fra de to mystiske afsendere. forbandet sympatisk!

godnat herfra.

Tuesday, August 18, 2009


(foto: andrea galvani)

føler mig lidt ligesom en af de der heste med ballonerne. jeg tror ik helt, jeg har fattet, at jeg starter på en helt ny, meget skræmmende!, skole på fredag. shiiit!

via JULIA

Sunday, August 16, 2009

matematik!


GARETH PUGH SS RTW 2009


JEAN PAUL GAULTIER


(foto: http://fashematics.com/)

lol!! mere lol på fashematics hjemmeside her.

Thursday, August 13, 2009

behåret pt. 2.

hver gang jeg ser denne her D&G jakke:

kommer jeg til at tænke på en snurre snup tegnefilm, hvor han giver et monster manicure. brings the lols!





håber lidt på, det var det, de tænkte på, da de designede den ...

Monday, August 10, 2009

the sims.







på højskolen fik anders med sin iphone mindet mig om hvor mega grineren spillet THE SIMS var ... derfor gav det et lille sug i maven at se disse flotte tegninger, som alle er tegnet over temaet "the sims". tegningerne er tegnet af tre muchachos som blogger/tegner på NEON TIGHTS. hver uge vælger de et nyt tema, som de så tegner udfra. synes virkelig, det er god stil, at der findes nogen derude, der blogger om andet end mode. ikke, at det ikke også er fedt, men jeg har det lidt som om, jeg er ved at drukne i nitter, balmain og denim shorts denne sommer... også i mit eget klædeskab!

flot stil


gratis gulddamer til vibskovs show i søndermarken efterfulgt af hasarderet spritkørsel resulterede i ikke et men to (!!!) cykelstyrt på en aften. virkelig flot hva!!!

Monday, August 3, 2009

Sunday, August 2, 2009

sickk!




jeg har virkelig lyst til at købe nye sko HELE tiden, men det går vidst ikke, når jeg skal på SU her lige om snart. men hvis, jeg kunne, ville jeg købe dem her fra FINSK, set på OAKNYCs shop. sort pony pels og massiv eg? jo tak! det er nok meget heldigt, de er udsolgt, for til $562 er de alt alt alt for dyre. øv!

new hair.




jeg er blevet træt af stort hår. i hvert fald gider jeg det ikke, når det er varmt. inspireret af ZANA fra garbagedress tror jeg, jeg har fundet min nye hair do. no cutting required!